Продавница за клими мк

Клима Уреди

I-Shine GVH24AK-K3DNC8A

134,990.00 ден

PULAR Premium GWH24AGD-K6DNA1C

59,999.00 ден

PULAR Premium GWH18AGD-K6DNA1D

39,999.00 ден

PULAR Premium GWH12AGC-K6DNA1A

26,999.00 ден

PULAR Premium GWH09AGA-K6DNA1A

25,999.00 ден

PULAR Premium GWH07AGA-K6DNA1A

24,999.00 ден

Fairy PREMIUM GWH24ACE-K6DNA1I

73,999.00 ден

Fairy PREMIUM Silver GWH18ACD-K6DNA1I

55,999.00 ден

Fairy PREMIUM GOLD GWH18ACD-K6DNA1I

55,999.00 ден

Fairy PREMIUM Black GWH18ACD-K6DNA1I

55,999.00 ден

Fairy PREMIUM GWH18ACD-K6DNA1I

53,999.00 ден

Fairy PREMIUM GOLD GWH12ACC-K6DNA1F

35,999.00 ден

Fairy PREMIUM Black GWH12ACC-K6DNA1F

35,999.00 ден

Fairy PREMIUM Silver GWH12ACC-K6DNA1F

35,999.00 ден

Fairy PREMIUM GWH12ACC-K6DNA1F

33,999.00 ден

Charmo Premium GWH18ATDXB-K6DNA1A

36,999.00 ден

Charmo Premium GWH12ATBXB-K6DNA1D

23,999.00 ден

Charmo Arctic PRO GWH18ATDXD-K6DNA1A

46,999.00 ден

Charmo Arctic PRO GWH12ATCXB-K6DNA1A

29,999.00 ден

AMBER PREMIUM GWH24YE-K6DNA2A

79,999.00 ден

AMBER PREMIUM+ GWH18YDXF-K6DNA1A

59,999.00 ден

AMBER PREMIUM Black GWH12YC-K6DNA2A

41,999.00 ден

Cosole GEH18AA-K6DNA1F

66,999.00 ден

Console GEH12AA-K6DNA1A

46,999.00 ден

AMBER PREMIUM+ GWH12YCXD-K6DNA1B

39,999.00 ден

AMBER Nordic GWH24YE-S6DBA2A

89,990.00 ден

AMBER Nordic GWH18YE-S6DBA2B

79,990.00 ден

AMBER Nordic GWH12YD-S6DBA2A

59,999.00 ден

SOYAL GOLD GWH18AKC-K6DNA1A

71,999.00 ден

SOYAL GWH18AKC-K6DNA1A

69,999.00 ден

SOYAL GOLD GWH12AKC-K6DNA1A

61,999.00 ден

SOYAL GWH12AKC-K6DNA1A

59,999.00 ден

Климата и греењето се незаменлив дел од секојдневниот живот на секој дом, деловен или комерцијален простор.

Во KlimaServis, како експерти во секторот за климатизација и поткрепени со долгогодишно искуство, ви нудиме комплетен каталог на опрема за климатизација и греење од најдобрите брендови на пазарот, како и производи поврзани со климатизација. Исто така може да добиете совет од нашите професионалци во врска со секој тип на клима инвертер или обичен сплит систем. Можете да купите клима од сите популарни брендови по најдобра и најповолна цена. Едни од најдобрите и најбараните брендови на клими кои ги нудиме од најпрепознатливите брендови на пазарот, како Daikin, Haier, Mitsubishi Electric, LG, Samsung, Toshiba, Panasonic, Gree, AUX, Vivax меѓу другите. Без сомнение, овие брендови нудат висококвалитетна и високо енергетска ефикасна опрема. Ако зборуваме за квалитет и енергетска ефикасност, треба да знаете дека сегашната опрема за климатизација и греење има инвертер технологија и доаѓа наполнета со разладното средство R-32 во повеќето случаи.

Со доаѓањето на технологијата на инвертер, клима уредите ги подобрија своите перформанси и драстично ја намалија потрошувачката. Сега палењето е прогресивно и тие се одржуваат на поголема или помала моќност во зависност од карактеристиките на климата или преференциите на корисникот.

Важно е да знаете дека единицата за климатизација не се користи само за ладење на температурата во лето. Сега единиците за климатизација вклучуваат топлинска пумпа, систем што ги прави корисни во секоја сезона од годината. Што се однесува до ладилното средство R-32, тој е чист (немешан) гас со низок потенцијал за глобално затоплување, што заедно со неговата висока енергетска ефикасност и високата моќ на ладење, го направија најдоброто и најеколошки решение.

Кога зборуваме за системите за климатизација и греење, повеќето од нас помислуваат на климатизацијата со поделен ѕид инсталирана во нашата дневна соба. Сепак, ова не е единствениот тип на климатизација што постои. Доколку сакате да купите онлајн опрема за климатизација со топлински пумпи, канално греење, касети, мулти-сплит, пренослива клима, како и додатоци, во KlimaServis MK го имаме тоа што го барате. Исто така, можете да ги погледнете и оние помалку познати единици за климатизација и греење кои се исто толку ефикасни и моќни во климатизацијата на секоја просторија. Станува збор за подвижни клима уреди, подни и тавански фенкојлери и стоечки единици. Други многу интересни производи, кои се неопходни во денешно време, се прочистувачите, навлажнувачите и одвлажнувачите за воздух. Станува збор за преносливи единици кои се специјално дизајнирани да го подобрат воздухот во просторијата, да ја регулираат влажноста и, накратко, да ни помогнат да бидеме многу поудобни и да дишеме поздрав воздух.
Ние гарантираме брзо и реално време на испорака, обврзувајќи се да обезбедиме опремата да пристигне во совршена состојба.